• Chris Soellaart
  • Chris Soellaart
  • Chris Soellaart

UPDATE: Twee Hoofddorpers vast in verband met steekpartij

HOOFDDORP Bij een steekpartij aan het Doeverenplein in Hoofddorp is donderdag 18 april rond 21.45 uur een persoon gewond geraakt.

Gezien de ernst van de situatie is het mobiel medische team van Amsterdam opgeroepen, welke met de helikopter landde aan de Nieuwe Bennebroekerweg. Na de eerste zorg ter plaatse is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Wat de aanleiding is voor de steekpartij, is nog niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat er een steekincident plaatsvindt in Haarlemmermeer. Onlangs vonden elders in Hoofddorp en in Nieuw-Vennep ook al steekpartijen plaats. 

[UPDATE 10.45 uur) De politie heeft in verband met de steekpartij die gisteravond plaatsvond aan het Doeverenplein twee mannen van 22 en 19 jaar oud uit Hoofddorp aangehouden. Rond 21.45 uur raakte een 17-jarige Hoofddorper gewond bij de steekpartij. 

Op basis van een eerste onderzoek konden later in de nacht de twee verdachten worden aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het incident, getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.