• De Vennepse Carla Vink hoort dat ze 40.000 euro heeft gewonnen.

    Eigen foto

Vennepse wint 40.000 euro bij 'Miljoenenjacht'

NIEUW-VENNEP De Vennepse Carla Vink (52) heeft een bijzonder geslaagde zondag achter de rug. Ze won namelijk een bedrag van 40.000 euro in het televisieprogramma 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. 

Er zaten vijftig Vennepers in de zaal zondag. Of eigenlijk donderdag, want de opnames van het programma vinden altijd al enkele dagen eerder plaats dan de uitzending. Zij waren aanwezig omdat op hun postcode 2151 een plaatsje in de studio was gevallen. 

BEDANKEN Onder hen ook Carla Vink, die uiteindelijk als grote winnaar terugkeerde naar Haarlemmermeer. Zij won volkomen onverwacht een bedrag van 40.000 en mocht daarvoor de twee laatste spelers voorafgaand aan de finale bedanken. Tijdens het spel strijden vijf willekeurige deelnemers uit de zaal om een plek in de finale. De laatste twee die overblijven, mogen ook kiezen voor een geldbedrag door op een rode knop te drukken, het zogenaamde 'uitstapbedrag'.

Beide spelers lieten die optie echter onbenut. Met als gevolg dat het bijbehorende geldbedrag van - ditmaal - 40.000 euro werd verloot onder de aanwezigen. En de gelukkige winnaar werd dus Carla Vink. 

VAKANTIE Ze sprong van haar stoel van blijdschap toen ze hoorde dat zij de winnaar was. "Wat is dit ongelofelijk. Ik ben sprakeloos. Wat ik er precies mee ga doen, weet ik nog niet. Misschien dat ik er een mooie vakantie van ga boeken. Maar wát ben ik hier ontzettend blij mee!"

Overigens gingen de overige Vennepers ook niet met lege handen naar huis. Alle aanwezigen wonnen in ieder geval een e-readeren 50 euro tegoed voor digitale boeken naar huis. Daarnaast waren er ook nog prijswinnaars uit het dorp die 3.000 euro, twee elektrische fietsen en een cadeaukaart bij een interieurwinkel ter waarde van 2.500 euro wonnen. De hoofdprijs was voor een inwoner uit Meerssen, die in de finale een bedrag van 1.026.000 euro won.