Verwen-Workshops voor vrijwilligers

HAARLEMMERMEER Iedere jaar op 7 december is het "De Dag van de Vrijwilliger". In Haarlemmermeer worden als waardering voor de vrijwilliger op zaterdag 12 december Verwen-Workshops voor vrijwilligers aangeboden. Van de 34 workshop zijn er al 15 volgeboekt. Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij 19 Verwen-Workshops.

De VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer, onderdeel van MeerWaarde, mag ieder jaar de vrijwilligers in Haarlemmermeer in het zonnetje zetten. Dit doet zij ook namens de gemeente. De vrijwilligersorganisaties hebben daarvoor een uitnodiging ontvangen voor hun eigen vrijwilligers. Deze kan dan zelf een keuze maken uit de verschillende workshops. Er zijn workshops over eten en drinken, kunst en creatief, cultuur en diversen. Van High Tea tot Bowlen met een hapje, van Body Balance tot Theatersport. De workshops worden in verschillende plaatsen in Haarlemmermeer gegeven.

Vrijwilligers wonend en/of werkend in Haarlemmermeer kunnen zich (gratis) inschrijven. Dit kan uitsluitend via de website van de VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer: www.vchaarlemmermeer.nl. Via de pagina van de Verwendag vindt men de workshops.