Vijfde keer kerstwandeling door Getsewoud

NIEUW-VENNEP De kerstwandeling in Getsewoud, voor de vijfde keer georganiseerd door CrossPoint, is dit jaar op zaterdag 19 december. Bijna tweeduizend kerstlichtjes langs de route vormen het decor waartegen de scènes uit het kerstverhaal levensecht worden uitgebeeld. Het thema dit jaar is 'Wees welkom'. De start van de kerstwandeling is tussen 18 en 19.30 uur bij het scholencomplex, Laan van Gildestein. Voor minder validen is er een vroege start mogelijk van 17.45 tot 18 uur.

Het is een drukte van belang in de straten van het oude Israël. Er zijn zoveel mensen op reis, wat is er aan de hand? Ook in Bethlehem is het enorm druk, het marktplein loopt vol, de vis is bijna niet aan te slepen voor alle bezoekers. Behalve Jozef en Maria, zijn er meer mensen onderweg. Een situatie die in 2015 nog steeds actueel is. Benieuwd wat er aan de hand is? Wees welkom! De wandeling, die ongeveer een uur duurt, is gratis.

Aan het einde van de reis is iedereen welkom voor een warme versnapering in de Herberg. Wees welkom!

CrossPoint is ruim tien jaar geleden ontstaan en is een jonge en eigentijdse kerk midden in Getsewoud. Elke week is er op zondagmorgen een samenkomst in De Breedenborgh en ook op kerstochtend viert CrossPoint een feestelijke samenkomst (10 uur in De Breedenborgh). Kijk voor meer informatie op www.crosspointgetsewoud.nl of bel met Taco Koster, 06-1992 1974.