Voorstelling 'Ladders Zat' al voor twee dagen uitverkocht

HOOFDDORP Voor de voorstellingen van Ladders Zat in Openluchttheater Het Labyrint zijn er voor twee dagen geen kaarten meer verkrijgbaar, dit zijn donderdag 6 en zondag 9 augustus. Kaarten voor de voorstellingen van dinsdag 4 augustus en zaterdag 8 augustus zijn nog wel beschikbaar. Tickets kosten € 12,50 per persoon en de voorstellingen duren van 21 tot 23 uur.

Ladders Zat speelt in het nieuwe Openluchttheater in de Bijbelse Tuin aan de Kruisweg in Hoofddorp. Deze openingsproductie werd door Jan Bal speciaal voor deze locatie geschreven. De officiële opening van het openluchttheater wordt gehouden op donderdag 6 augustus.

Asielzoeker op camping

Een en al misverstand: een asielzoeker die geen asielzoeker is krijgt de opdracht een camping te organiseren voor mensen die helemaal geen campinggasten zijn. Het wordt allemaal nog ingewikkelder als blijkt dat alle betrokkenen zich een 'ik' hebben aangemeten dat ver afstaat van wie ze werkelijk zijn.

Acteurs, musicalartiesten, cabaretiers, dansers, musici en technici doen hun best om de schijnwereld waarin ze bivakkeren er nog enigszins geordend uit te laten zien.

En het publiek…? Dat weet werkelijk niet meer waar het kijken moet.

Voor meer informatie en kaarten zie Facebook.com/VoorstellingLaddersZat. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Boekhandel Het Kruispunt aan de Kruisweg 1067 en desgewenst via Google 'Openluchttheater Het Labyrint Hoofddorp'.