• Trudy Witteman

VOS wint voor de derde maal sponsoractie

ZWANENBURG Handbalvereniging VOS heeft opnieuw de sponsoractie in Zwanenburg-Halfweg gewonnen. Het leverde de vereniging een bedrag op van 923 euro.

Tweede werd kinderboerderij De Knuffelweide dat een bedrag van 801,50 euro tegemoet kan zien. Op de derde plek eindigde Jeugdbeweging Don Bosco (752 euro). De symbolische cheques werden woensdag 25 oktober uitgereikt bij VV Zwanenburg, direct na afloop van het Kesbeke Jeugdtoernooi waardoor heel veel kinderen getuige waren van het zichtbaar plezier waarmee Thijs Berkvens en Stefan Scholten van Albert Heijn Zwanenburg dit leuke werk deden. Het bedrijf was dit jaar de organisatorische én financiële steunpilaar van de sponsoractie.

Vos heeft iets met de sponsoractie die dit jaar voor de vierde keer in successie is gehouden en waaraan tien verenigingen hebben meegedaan. In de periode van 4 september tot 15 oktober hebben de leden van de clubs hun uiterste best gedaan zoveel mogelijk sponsormuntjes binnen te halen. De afgelopen twee jaar kon de handbaljeugd ook al juichen omdat het meeste geld was verdiend en daar komt dus dit jaar bij.

Meer nieuws en reacties komende donderdag in de papieren versie van HCnieuws.nl.