• pr

Vrijdag 21 juni eerste paal Amsterdam The Style Outlets

HALFWEG Aanstaande vrijdag zal de eerste steen gelegd worden van het outletcentrum dat in Halfweg op het Sugar City terrein gebouwd wordt en in 2020 de deuren zal openen. Wethouder Ruigrok zal hier een rol in spelen en verder zal NEINVER, het bedrijf achter Amsterdam The Style Outlets het woord tot de genodigden richten.

Amsterdam The Style Outlets is een toekomstig outletcentrum in Halfweg. Het zal de eerste vestiging zijn van The Style Outlets in Nederland, en het eerste outlet centrum in de Randstad en maakt deel uit van de postindustriële zone die bekend staat als SugarCity, deze zone is gelegen op het voormalig terrein van de in 1992 gesloten suikerfabriek van CSM. Het outletcentrum heeft een 'architectonisch ontwerp gebaseerd op het Nederlandse landschap en traditie van water en stenen'.

In 2018 werd begonnen met de bouw van het centrum,dat 115 winkels met parkeergelegenheid voor 1.450 auto's. Er zijn voornamelijk kledingwinkels gedacht, maar er zullen ook winkels komen die bijvoorbeeld sportartikelen, accessoires en woonartikelen verkopen. Daarnaast is er gedacht aan een recreatiezone en restaurants met terrassen.