• Eigen foto
  • Eigen foto

Wethouder schenkt thee in Bornholm tijdens NL Doet

HOOFDDORP Een kopje thee, verzorgd door de wethouder. De bezoekers van de dagbesteding bij verpleeghuis Bornholm zullen eerder vandaag toch even vreemd opgekeken hebben toen ze zagen wie er voor hun neus stond.

Het gebeurt toch niet dagelijks, een heuse wethouder die de thee inschenkt. Maar tijdens NL Doet kan alles, zo bleek vandaag maar weer eens. Vanuit de gemeente waren wethouder Jurgen Nobel en Marja Ruigrok op pad om de handen uit te mouwen te steken tijdens de door het Oranje Fonds georganiseerde vrijwilligersactie.

OPKNAPPEN Nobel was dus aanwezig in Bornholm om daar te helpen met het verzorgen van de bezoekers van de dagbesteding. Zijn collega Ruikrok was in Cruquius waar zij hielp met het opknappen van de Groene Carré. Morgen gaat ook wethouder Mariette Sedee aan de slag, zij steekt de handen uit de mouwen bij zorgboerderij Badhoevedorp. 

Wie zelf graag wil helpen, kan hier meer informatie vinden. Er zijn morgen nog door heel Haarlemmermeer acties waar vrijwilligers aan het werk gaan.