• makelaar Nieuw-Vennep

    Jacqueline Weijers

REMAX makelaars is geland in de Haarlemmermeer

18-11-2017, 16:50 | Lezersnieuws | Jacqueline Weijers

NIEUWE MAKELAAR IN NIEUW-VENNEP

Jacqueline Weijers is een passievolle makelaar en woont zelf met veel plezier in Nieuw-Vennep. Ze kent daar zowel in Getsewoud als in het "oude dorp" iedere straat op haar duimpje.

Het is ook daarom dat zij, gebruikmakend van het landelijke netwerk van RE/MAX makelaars, in Nieuw-Vennep is neergestreken als zelfstandig makelaar.

PERSOONLIJKER DAN JACQUELINE IS ER NIET

Een huis kopen of verkopen is een ingrijpende gebeurtenis, waarmee je graag met de juiste en professionele hulp omringt. Jacqueline weet als geen ander hoe u te ontzorgen, zodat u zelf in alle rust kunt gaan werken en uw sociale leven gewoon doorgang kunt laten vinden. Laat de verkoop of aankoop van uw huis met een gerust hart aan haar over.

KENNISMAKINGSGESPREK OOK IN DE WEEKENDEN EN AVONDEN

Ook in de avonden en weekenden is Jacqueline beschikbaar voor het beste advies en hulp bied bij een snelle en soepele verkoop of aankoop van uw huis. Een gesprek is altijd gratis en vrijblijvend, u mag haar het hemd van het lijf vragen, ten alle tijden!

Neem gerust contact met mij op, ik kom graag bij u langs. 0642854441

GRATIS WAARDEBEPALING

Natuurlijk bent u benieuwd naar de waarde van uw eigen huis en de waarde van het huis wat u op het ook heeft. Een waarde bepaling van uw huis of het huis wat u voornemens bent te gaan kopen is ook een gratis service die Jacqueline u graag aanbiedt.

FUNDA & GEVONDEN WORDEN

Doordat Jacqueline gebruik maakt van het enorme netwerk van RE/MAX makelaars met 6700 kantoren, meer dan 100.000 makelaars in 95 landen staat uw huis er goed op bij FUNDA. Goed gevonden worden met de juiste foto's, filmpjes en teksten is precies datgene waardoor uw huis snel en voor de juiste prijs verkocht wordt.

Uw huis staat op FUNDA, op de site van RE/MAX waar ruim 200.000 bezoekers per dag de site bekijken en zal lokaal worden gepresenteerd door het netwerk van Jacqueline.

WWW.MAKELAAR-NIEUWVENNEP.NL