• W.H.Zandbergen

Langer genieten van tuin met beschutte plek

NIEUW-VENNEP Nieuwenhuis Buitenleven laat in de showroom en showtuin van 4.500 m2 zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van houten veranda's en overkappingen.

Want door een stuk van de tuin te overkappen, ontstaat er een beschutte plek, waardoor er ook in het huidige seizoen nog kan worden genoten van de tuin. Hiermee wordt dus het buitenleven en het buitenplezier verlengd.

"Uiteraard kan er gekozen worden uit de vele standaard modellen houten overkappingen die onze leveranciers aanbieden, maar wij bieden ook maatwerk aan. Heeft de klant specifieke wensen of kunnen zij het idee niet vinden tussen de standaard modellen, dan ontwerpen wij samen met hen een droom-veranda", vertelt Arie Nieuwenhuis van Nieuwenhuis Buitenleven.

Zaterdag 25 november vindt er vanaf 10.00 uur een demonstratie plaats in de showroom aan de IJweg 1338. Het montageteam en de verkoopadviseurs staan klaar om uitleg te geven over de mogelijkheden en waar aan gedacht moet worden tijdens het maken van een eigen veranda. Een eigen ontwerp kan worden samengesteld met los tuinhout van de houtafdeling. Hier kan de klant zelf mee aan de slag gaan, maar dit kan ook uitbesteed worden aan de montageteams van Nieuwenhuis Buitenleven. Zijn er al enkele ideeën voor een houten veranda? Neem deze dan tijdens de demonstratie mee naar de showroom en onder het genot van een kopje koffie of thee wordt gekeken naar de mogelijkheden voor de betreffende tuin.

[Nieuwenhuis Buitenleven

IJweg 1338

0252-745945