• impressie beurs hoofddorp

    lona mooy

Zondag 21 januari spirituele beurs met lezingen te Hoofddorp

03-01-2018, 17:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 21 januari 2018, 16:57

Locatie:

IJweg 1094, Hoofddorp
Event Center Fokker
Hoofddorp

Zondag 21 januari spirituele beurs met lezingen te Hoofddorp

Zondag 21 januari komt er weer de gezellig spirituele beurs in Event Center Fokker. Op deze beurs vind je vele soorten disciplines op het spiritueel vlak. Menig deelnemer is al jaren werkzaam en hebben vele bezoekers al verlichting en antwoorden gegeven.

Je kan komen met velerlei vragen op het gebied van bewustzijn, liefde, werk en verdere zaken die zoal op je pad komen of zijn.

Wil je een vraag stellen over een overledene dan kan je bijvoorbeeld bij Eva Slootemaker terecht, die zeer scherpe waarnemingen doet. Greet Vermeulen is er ook weer bij. Zij zit vaak snel vol dus wil je een reading bij haar dan is het handig niet laat te komen. Marcel Keehnen komt samen met zijn vrouw en geeft op een zeer speciale manier readingen namelijk d.m.v. een sieraad die je uitkiest. Brenda-Barbara en Mary Willemsen zijn transformatie mediums die op een prettige, liefdevolle manier je kunnen helpen op je pad. Wil je de kaart laten leggen dan zou je kunnen kiezen om naar o.a. Ingrid Mac Gillevry, Joke van Houten of Anita Steelinck te gaan. Cora Leder is al jaren werkzaam met bijenwaskaarten en is daar zeer kundig in..maar ook Agaath kan je duidelijke readingen geven n.a.v. waskaarten. Yvonne Leijenaar is weer aanwezig. Zij maakt prachtige schilderijtjes en geeft onderwijl een reading. Ben je aan ontspanning toe dan kan je je lekker laten masseren door Peter van Diepen. Mildred en haar man komen met hun mooie collectie edelstenen, kaartendesks en andere spirituele hebbedingetjes. En zo zijn er nog vele anderen die aanwezig zijn.

De gehele dag door worden er lezingen gehouden op de bovenste verdieping in de omgebouwde boerderij.

Zo doen Greet Vermeulen en Eva Slootemaker helderziende waarnemingen. Angelique Prevenier geeft een lezing over de wet van resonantie. Cora Leder geeft boeiende korte naamanalyse's en Mary Willemsen legt uit hoe helderziendheid werkt volgens haar visie. Het lezingrooster wordt eerdaags op facebook mooyvision geplaatst en op de website mooyvion.

Kortom een dag waar veel te beleven is...wentel om in de fijne energie die er heerst. Zelfs even zitten in de zaal met een kopje koffie kan een cadeautje zijn.

De deuren gaan voor de bezoekers om 11.00 open en om 17.30 gaan wij weer naar huis.

Entree 5 euro en voor kinderen t/m 12 jaar gratis.Parkeren kan gratis voor de deur of iets verderop in de woonwijk.

Adres: Event Centrum Fokker

IJweg 1094

2133 MH Hoofddorp