Powerbank: een krachtig relatiegeschenk

23-10-2019, 10:17 |Van onze partner

Op zoek naar een krachtig relatiegeschenk? Weleens gedacht aan een pwoerbank als relatiegeschenk? Als jij ook je telefoon veel gebruikt weet je zelf hoe vervelend het is als de accu van je telefoon leeg is. We gebruiken onze telefoon niet alleen om te bellen, maar mailen, internetten en berichten er ook mee. Ook van de optie om muziek te beluisteren via onze telefoon maken we veel gebruik en laten we social media niet vergeten. Niet zo gek dus dat hij vaak binnen no time leeg is.
 

Altijd bereikbaar
Heel wat uren per dag besteden we op apps zoals WhatsApp, niet alleen privé maar ook zakelijk om een deal te sluiten. Het beste middel om elkaar te bereiken is vandaag de dg via de mobiele telefoon. Veel werknemers beschikken dan ook over een zakelijke telefoon, zodat ze goed bereikbaar zijn. Wat
dan vooral erg belangrijk is: een volle batterij! In de meeste gevallen laden we onze telefoon pas op het laatste moment op en dat is dan soms net te laat. Heb je een bijna lege accu en is er geen sopcontact in de buurt? Dan heb je een powerbank nodig!
 

Welke powerbank geef jij cadeau?
Door een relatiegeschenk te geven aan je relaties laat je weten dat je ze waardeert. Hoe leuk is het dan ook om echt iets te geven waar ze ook iets aan hebben! Een powerbank is een goed voorbeeld van een functioneel geschenk. Het is zelfs mogelijk om hier jouw bedrijfslogo of een korte tekst om
te laten bedrukken. Op deze manier maak je direct reclame voor je bedrijf. Als steeds meer mensen jouw bedrijfslogo zien, zal jouw naamsbekendheid verhogen. Vraag je je nu af waar je deze powerbank in jouw buurt kunt kopen?
 

Vragen?
Voor een powerbank als relatiegeschenk ben je bij Maxilia aan het juiste adres. Hier beschikken ze over een ruim assortiment met prachtige relatiegeschenken, zoals een powerbank, die je kunt laten bedrukken met jouw gewenste logo. Heb je vragen? Raadpleeg dan de klantenservice en zij helpen je graag verder.