Amerikaanse honkbalcoach Frank Fulton geeft gasttraining aan jeugd SCBadhoevedorp

BADHOEVEDORP SC Badhoevedorp heeft zaterdag 7 februari de Amerikaanse honkbalcoach Frank Fulton ontvangen voor een gasttraining aan haar jeugdleden. In januari heeft Frank Fulton al enkele trainingen in Engeland en Duitsland gegeven en afgelopen zaterdag kwam hij een indoor training geven aan de jeugd van SC Badhoevedorp en Pirates in de hal van Pirates in Amsterdam.

Frank Fulton is een gerenommeerde internationale coach die een speciaal programma heeft ontwikkeld voor de " positieve groei", zowel in de sportwereld als op het professionele en sociale vlak. Frank Fulton is onder meer General Manager bij VMarlins (USA), National Baseball Trainer bij zowel het Duitse nationale team als het Duitse nationale jeugdteam. Daarnaast is de International Scouting Director voor het Pittsburgh Pirates jeugdteam.

"Wij zijn trots dat deze Internationale coach Frank Fulton onze jeugd kwam trainen. Dit inspireert en enthousiasmeert hen enorm. Natuurlijk is dit voor de jeugd een unieke kans om te groeien en hun vaardigheden te verbeteren", aldus Erik Boland, voorzitter van SC Badhoevedorp. "Het is fantastisch dat de opkomst zo groot was en te zien dat zowel de jeugdleden als hun coaches met zoveel plezier deelnamen aan deze gasttraining. Het honkbal seizoen begint in april, maar gedurende de winter wordt er in de hal getraind en worden de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen getroffen. Bij een aantal teams zijn nog speelplaatsen beschikbaar."

SC Badhoevedorp staat voor Sport Combinatie Badhoevedorp en is een Nederlandse omnisportvereniging uit Badhoevedorp. Aanmelden kan via scbdorp@scbdorp.nl.