Badhoevedorp blijft kampen met blessureleed

BADHOEVEDORP Sc Badhoevedorp verloor in Amersfoort met 3-1 van KVVA. Het team van trainer Patrick de Meyere speelde beslist niet slecht maar had pech, en werd opnieuw geconfronteerd met nieuw blessureleed.

Guido Smit en Lesley Bergwijn waren vooraf zo blij dat ze weer fit waren. Dit bleek in de praktijk echter zwaar tegen te vallen. Smit moest al na tien minuten naar de kant want het ging echt niet. En nog voor dat er een uur gespeeld was moest ook Bergwijn voortijdig naar de kleedkamer. De Meyere: ,Zeer vervelend want er was door die jongens zo hard gewerkt om weer terug te komen. Nu maar hopen dat ze er volgende week bij zijn.' Na twintig minuten kon Ryan Parach 0-2 scoren. De thuisploeg kon daar weinig tegenover stellen. Badhoevedorp had pech dat KVVA in de 41e en 43e minuut kon scoren en op 2-1 kwam. De Meyere: ,We probeerden wel terug te komen maar door een fout op het middenveld werd het 3-1. We hebben een onfortuinlijke wedstrijd gespeeld.'

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen WVHEDW. Badhoevedorp heeft uit vier wedstrijden drie punten. Tegen de Mokummers moet het mogelijk zijn om succesvol te zijn.