• Robert Joore
  • Robert Joore

Badhoevedorp krijgt geen loon naar werken

BADHOEVEDORP Verlies zondag voor Sc Badhoevedorp in de vijfde klasse met 1-2 van Nautilus. Het team van trainer Patrick de Meijere was zeker niet minder dan de tegenstander, maar had weinig geluk.

De Meijers kon met drie man op de bank aan het duel beginnen. Twee invallers waren afkomstig uit het talentvolle team van onder de 19 jaar. Het duel was amper begonnen of de tegenstander kon een strafschop benutten. De Meijere: "Badhoevedorp moest toen achter de feiten aan lopen. Het is wel heel knap hoe hard mijn manschappen die gemiddeld tussen de 18 en 19 zijn bleven werken voor een beter resultaat."

In de tweede helft zou na een goed genomen corner van Clarence Frankel spits Mohammed el Saddiq de gelijkmaker scoren. Badhoevedorp kreeg daarna weer extra krachten maar het ontbrak aan geluk bij verschillende mogelijkheden. Bij een counter van Nautilus werd de bal tegen het lichaam van El Saddiq geknald. En door een vreemde draai verdween de bal achter doelman Dave van der Berg. Het zou de thuisploeg niet meer lukken om op gelijke hoogte te komen.

De Meijere: "Ik ben trots op onze inzet. We hadden minimaal een punt verdiend."