• Voorzitter Bonnema zet als eerste haar handtekening.

    Jos van Rooijen
  • Eigen

Blij met dnata als hoofdsponsor

HOOFDDORP Blij en trots. Dat zijn de organisatoren van de Haarlemmermeer Run en het op Schiphol gevestigde dnata. Want beiden partijen hebben overeenstemming bereikt over een sponsorcontract dat dnata als hoofdsponsor verbindt aan het loopevenement dat op 2 september wordt gehouden.

De stemming op het hoofdkantoor van dnata was dan ook te omschrijven als bijzonder feestelijk, toen namens het bestuur Nel Bonnema haar handtekening zette en Olav de Haan (Vice President Cargo Operations) namens dnata. Het contract geldt voor dit jaar.

"We zijn blij onze naam te kunnen verbinden aan zo'n mooi evenement", aldus De Haan die van plan is zich ook als deelnemer aan het loopevenement te verbinden. Hij weet alleen nog niet welke afstand het wordt. Voorzitter Bonnema liet op haar beurt weten blij te zijn met dnata als hoofdsponsor. "Het organiseren van zo'n evenement als de Haarlemmermeer Run kan niet zonder sponsoren. Als dan zo'n mooi bedrijf besluit haar naam aan jouw evenement te willen verbinden, dan geeft dat best een trots gevoel."

De dnata Haarlemmermeer Run wordt gehouden op zondag 2 september met start en finish in het Sportpark Pioniers aan de Nieuwe Molenaarslaan in Hoofddorp. Er is keus uit de G-Run, de 1,2 km jeugdloop, de 5 km, de 10 km en de halve marathon (21,1 km). Voor meer informatie en voor-inschrijven, zie www.haarlemmermeerrun.nl.