DIOS verliest opnieuw, maar dit keer onnodig

NIEUW-VENNEP DIOS verloor de eerste 2 wedstrijden met ruime cijfers, maar vandaag had het in de thuiswedstrijd tegen Swift eigenlijk de eerste punten moeten binnenhalen.

Trainer Lange: "In de eerste helft krijgen we zeker vier 100 % - kansen. Één bal wordt van de doellijn gehaald. We scoren niet en daarmee doen we onszelf tekort. We gaan toch met een goed gevoel de kleedkamer in, omdat we op dat moment het beste van het spel hebben". DIOS begint de tweede helft met het zetten van druk, maar moet toestaan dat Swift in een uitbraak de 0 - 1 aantekent. Lange brengt vrij snel daarna een extra spits in het veld ten koste van een middenvelder. In de 70e minuut omzeilt Swift de buitenspelval en kunnen zij door middel van een lange bal naar voren opnieuw scoren. De 0-2 zou ook de eindstand zijn.

Lange: "Dit is natuurlijk heel vervelend. We stoppen heel veel energie in deze wedstrijd en spelen bovendien een aardige partij. We krijgen te weinig en nu moeten we even kijken hoe we het samen weer oppakken". Volgende week speelt DIOS uit tegen Geinburgia, respectievelijk nummer 13 tegen de nummer 12 van deze competitie.