DIOS ziet de ballen alle kanten op springen

NIEUW-VENNEP DIOS is met een dubbel gevoel teruggekomen uit Oegstgeest waar deze zondag ASC de tegenstander was. Er was namelijk wel veel strijd en iedereen leverde voldoende inzet, maar beide teams konden al die arbeid niet omzetten in doelpunten. De wedstrijd eindigde dus hoe die begon: met een 0-0 stand.

Voor het team van hoofdtrainer Dave Lange betekende het toch weer een punt, na het gelijkspel van de week daarvoor.

"Dat is dus één deel van het dubbele gevoel", laat Lange weten, "want vandaag moesten maar liefst vijf basisspelers vervangen worden en de invallers hebben dat echt heel goed gedaad. Mijn complimenten aan het team hoe ze dit samen hebben opgelost."

Dat het uiteindelijk bij dat ene punt bleef is een deel waar hij een minder gevoel aan over houdt. "In deze fase van de strijd hadden we drie punten heel goed kunnen gebruiken."

Waar heel DIOS niet over te spreken was, was de toestand van het veld. "Het is een mooi complex, maar het veld zelf is echt een aanfluiting. Een bal over de grond sprong echt alle kanten op. Mooi combinatievoetbal was vandaag niet mogelijk." Vervolgens stelt Lange: "Al met al een terechte 0-0."