Diverse medailles voor 'MeerSquashers op NK

HOOFDDORP Natalie Grinham heeft zondag in Amsterdam haar vierde nationale squashtitel veroverd. De 37-jarige Hoofddorpse, die in 2011, 2012 en 2013 ook al Nederlands kampioene werd, versloeg in de eindstrijd Milou van der Heijden in 'straight games': 11-4, 11-8, 11-7.

De van origine Australische Grinham, die sinds 2008 voor Nederland uitkomt, had ook alle vorige ronden zonder gameverlies gewonnen.

Naast het goud voor Grinham kon 'MeerSquash ook nog een zilveren medaille (voor de pas elfjarige Elfi Markus in de Dames D) en een bronzen plak (voor de achttienjarige Donny van Hal in de Heren B) bijschrijven op de erelijst. Margriet Huisman (Dames A), Tom Schreurs (Heren B) en Gabi Fritsche (Dames B) vielen net buiten de prijzen, zij werden vierde in hun categorie.

De succesvolle Hoofddorpse squashvereniging kon ook een beetje feest vieren voor Thijs Roukens (goud Heren B), Fleur Maas (goud Dames B) en Juliette Permentier (zilver Dames B). Het drietal traint sinds een aantal maanden bij 'MeerSquash als onderdeel van het Nationale Trainingscentrum dat sinds oktober 2015 in Hoofddorp is gevestigd.