Eerste winnaars bekend in nieuwe editie schoolvoetbal

HOOFDDORP De eerste winnaars in de nieuwste editie van het schoolvoetbal zijn bekend. De wedstrijden werd woensdagmiddag gespeeld op de velden van sv Overbos in Hoofddorp. Dit jaar doen ongeveer 4500 leerlingen uit heel Haarlemmermeer mee aan het schoolvoetbal, waarvan circa 3.000 in Hoofddorp. Andere speellocaties zijn Zwanenburg, Badhoevedorp en Nieuw-Vennep.

Het allereerste fluitsignaal was woensdagmiddag en werd gegeven voor de jongens van groepen 7/8 en de meisjes van de groepen 3/4. In totaal kwamen 72 teams in actie en dat leverde meerdere winnaars op die verder strijden op de finaledag op 15 april.

Jongens 7/8

- Vredeburg 1

- Vredeburg 2

- Bosrank

- Braambos 1

- Octopus 1

- 1e Montessorischool

- Twickel 1

- Klavertje vier 2

- Klavertje vier 5

- Optimist 2

- Bosbouwers 2

- Flamingo

Meisjes 3/4:

- Braambos 1

- Braambos 2

- Braambos 3

- Albert Schweitzer

- Flamingo

- Klippeholm

In Hoofddorp gaat het schoolvoetbal verder op 25 maart en 8 april. Op de velden van sv Zwanenburg staan voor 7 april de eerste wedstrijden gepland met deelname van ongeveer 720 leerlingen, in Badhoevedorp wordt op 25 maart gestart op de velden van sc Badhoevedorp. In Nieuw-Vennep wordt eind april gestart op de velden van SV DIOS. Daar rekent de organisatie op meer dan tien scholen en ongeveer 400 leerlingen.

Medio mei zijn de regiofinales in Zeist.