Forse winst voor vv Zwanenburg

ZWANENBURG Vv Zwanenburg had weinig moeite met BSM, het duel eindigde in 6-1. De andere concurrenten lieten ook geen punten liggen en het blijft spannend in deze klasse.

Zwanenburg wist vooraf dat het veel beter was dan de matige tegenstander. Trainer Mehmet Simsek had er bij zijn manschappen op aangedrongen dat ze deze tegenstander beslist niet mochten onderschatten. Door Mark Mul werd de eerste treffer gemaakt. Niet veel later kon Joshua van Mauw het volgende doelpunt scoren. En nog voor de pauze kon Justin Schouten de volgende treffer maken. BSM mocht in de pauze blij zijn dat de achterstand niet veel groter was.  In de tweede helft zag het publiek een zelfde wedstrijdbeeld. Rick van Veen kon al snel 4-0 scoren. Daarna werd er achterin dom gehandeld en kon de tegenstander scoren. Het maakte geen enkele indruk bij beide teams. Zwanenburg bleef daarna stug doorgaan met aanvallen. Mul scoorde na een goed opgezette aanval en van Veen maakte de zesde. Met iets meer geluk waren de dubbele cijfers bereikt.

Simsek was na afloop toch tevreden. ‘’Het verschil in kwaliteit was inderdaad groot. We blijven volop meedoen in de race naar de titel.’’