Groot feest rond verhuizing handballers SV VOS

ZWANENBURG Het aftellen is begonnen voor SV VOS. Nog een paar weken en dan is de verhuizing naar Zwanenburg definitief. De verhuisdag wordt vanaf 10.30 uur één groot feest.

Er werd al jaren over gedroomd door het bestuur en de leden van handbalvereniging VOS uit Lijnden. Een droom over een prachtig nieuw handbalveld in Zwanenburg. Het heeft een paar jaar geduurd, maar de droom gaat nu bijna uitkomen. Dankzij een prachtige donatie van Het Schipholfonds, Stichting voor de Buurt, gemeente Haarlemmermeer, Stichting De Brug Halfweg Zwanenburg en de inzet van vele vrijwilligers is de droom van VOS bijna verwezenlijkt.

De officiële datum is zaterdag 27 augustus 2016. Dan openen de handballers hun handbalveld op het nieuwe multicomplex aan de Venenweg in Zwanenburg. Niemand minder dan Tom Egbers, voorzitter van het Schipholfonds, zal een cheque namens het Schipholfonds aan VOS overhandigen.

De handballers zerlf - die gaan er die dag één groot feest van maken, samen met de andere verenigingen op het multicomplex. Wielerclub de Bataaf, de Skeelerclub, IJsclub Zwanenburg en de Feestweek zullen zich deze dag promoten en alle sporten kunnen beoefend worden.

De verenigingen van het multicomplex verzorgen aan het eind van de middag een sponsorloop voor Inloophuis Esperanza in Badhoevedorp. Sponsorformulieren worden verspreid, maar kunnen ook aangevraagd worden via sv.vos@hotmail.com.