Grote nederlaag voor Pancratius

BADHOEVEDORP Het zondagteam van Pancratius verloor met 3-0 van VUC. De nederlaag viel te groot uit, maar de seizoenstart van het team van trainer Rob Rijnink is niet best.

In de eerste helft waren de teams redelijk gelijkwaardig. Pancratius wist aanvallend weinig af te dwingen. Na 18 minuten kon de thuisploeg op voorsprong komen. In de tweede helft probeerde de Badhoevedorpers het wel om terug te komen, het wou echter maar niet lukken om aanvallend een vuist te maken. In de allerlaatste minuut had VUC geluk en kon nog een keer scoren.

Rijnink en zijn manschappen waren na afloop natuurlijk teleurgesteld. Na drie duels zijn er pas evenveel punten verzameld. Het doelsaldo is met 2-8 zeer negatief. Een trouwe fan van het team. "Het gaat nu even wat stroef en dat hoort er bij maar is natuurlijk niet leuk. Aan de andere kant weten de fans, spelers en technische staf dat deze selectie veel beter voor de dag kan komen. De sfeer is goed en op de training zien we veel inzet. Nog even wachten, dan komen de mooie resultaten."

Pancratius neemt het zondag 15 oktober thuis op tegen KDO, dat ook in de middenmoot staat.