• Pixabay.com

Heren 'MeerSquash verslaan hekkensluiter Squash Utrecht

HOOFDDORP De squashmannen van 'MeerSquash hebben woensdag in de DPD Eredivisie de uitwedstrijd tegen Squash Utrecht gewonnen. De Hoofddorpers zegevierden met 9-4 over de hekkensluiter.

Door de kansloze nederlaag van Bart Ravelli tegen Rodrigo Obregon (2-11, 1-11, 4-11) begon de avond nog slecht voor 'MeerSquash. De Nieuw-Zeelandse kopman Paul Coll stelde echter snel orde op zaken met een 11-3, 11-4, 11-5 overwinning op Sebastiaan Weenink.

SLOTPARTIJ In de slotpartij van de avond sloeg Juan Camilo Vargas de winst binnen voor 'MeerSquash. De Colombiaan, die halverwege het seizoen is toegevoegd aan de selectie van de Hoofddorpse club, versloeg in een Zuid-Amerikaans onderonsje de Argentijn Francisco Obregon met 11-4, 11-5, 7-11, 11-8.

Door de overwinning passeerde 'MeerSquash het Amsterdamse Squash City op de ranglijst, waardoor het nu met 52 punten uit acht duels de vijfde plaats in neemt. De achterstand op de nummer vier, MAX Sports, bedraagt drie punten. Koploper Squash Drachten (73 punten), Victoria en titelverdediger Twente (beiden 66 punten) hebben nog een flinke voorsprong op de Hoofddorpers. Het volgende duel voor 'MeerSquash staat woensdag 6 maart op het programma. Dan komt Victoria Rotterdam op bezoek op het Arnolduspark.