Hoofddorp (zat) beloont zichzelf niet tegen SVIJ

HOOFDDORP Het voetbal zag er zeker in de eerste 25 minuten prima uit, laat Ruud Barten weten. "We hadden zelfs met drie doelpunten voor moeten staan. Maar als je de kansen niet benut ….", en daarmee lijkt hij het verhaal van voorgaande weken te moeten herhalen.

"We voetballen helemaal niet slecht, krijgen genoeg kansen, maar maken geen doelpunten. Als je tegenstander dan wel doeltreffend afrondt, loop je tegen dit soort nederlagen op. Ontzettend jammer."Het resultaat is dat Hoofddorp (zat) heel langzaam van de koppositie steeds een beetje meer naar beneden zakt. "Ja, zo sta je bovenaan. Zo sta je op de vierde plaats. Ongelooflijk jammer, want dit team verdient meer."Dat wordt dan niet volgende week, want dan is het team van Barten vrij. En de week daarop is de koploper de tegenstander.

"Dat wordt nog een heel gepuzzel, want ik weet nu al dat er meerdere spelers niet kunnen dat weekend. Maar eerst deze wedstrijd maar eens goed verwerken, dan een weekje rust en wie weet wat de week daarop nog uit de hoge hoed getoverd kan worden."