Hoofddorp (zat) had moeten winnen van SVIJ

HOOFDDORP Het is Hoofddorp (zat) net niet gelukt het verlies in de eerste confrontatie tegen SVIJ helemaal goed te maken. Maar dan ook nét niet. Het werd nu 2-2 en die viel ook nog eens in de allerlaatste minuut.

Je hoort het dan ook duidelijk in zijn stem. Hoofdtrainer Ruud Bartens baalt er nog steeds van. In de 78e minuut op 1-2 komen in de uitwedstrijd tegen SVIJ en dan in de 90e minuut toch nog tegen de 2-2 oplopen. Een vrije trap die te snel genomen wordt, want de bal rolde nog, maar die toch mag doorgaan. "Een extra reden dus om te balen. Zeker als je meerekent dat je al in de 12e minuut op voorsprong komt (0-1 via Jorn Kroezen) waarna Esse Berentsen de ploeg ver in de tweede helft weer op voorsprong zette (1-2). Zo'n voorsprong moet je over de 90 minuten trekken."

Dat Bartens met een gehavend team moest spelen (veel afwezigen) voegt daar nog een extra dimensie aan toe. "Er werd prima gespeeld, de inzet was er ondanks de warmte en het harde grasveld. Dan gun je je team de winst. Maar het zat er dus niet in. Komende twee weken zijn we vrij en daarna mogen we tegen de nummer 1 Koninklijke HFC en nummer 2 HYS."