Hoofddorp (zon.) mist scherpte en verliest

HOOFDDORP Het elftal van trainer Jerry Verschoor heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop afgesloten met een 3-1 verlies. Met als belangrijkste oorzaak de wijze waarop de eerste helft is gespeeld. "Het was Hoofddorp onwaardig", moest de trainer vaststellen.

Hij was wel tevreden over de tweede helft, maar toen had zijn team al tegen een 2-0 achterstand aangekeken en moest hij ook nog eens toezien hoe de 2-2 werd afgekeurd wegens buitenspel. Na een in zijn ogen zeer discutabel vlagsignaal van de grensrechter aan de kant van Zeeburgia.

"We kwamen goed terug, en dan hoop je dat je nog met een gelijkspel naar Hoofddorp kunt terugrijden. Maar helaas. Gebrek aan scherpte heeft ons de das omgedaan."

Vlak voor tijd werd het nog 3-1 en dat betekent dat Zeeburgia en Hoofddorp voor de winterstop van plek op de ranglijst hebben gewisseld. Ze staan nu respectievelijk 8e en 9e.

"Helemaal geen sleche plek", vindt Verschoor die het wedstrijdverloop voor de winterstop vooral omschrijft als wisselvallig. "We hebben hier en daar onverwachts gewonnen, maar we hebben ook onverwachts punten laten liggen. Alles bij elkaar opgeteld, doen we het niet slecht. We staan op een plek waar we thuishoren."

De 2-1 werd gescoord door Revelinio Vermeer.