• SV Hoofddorp
  • SV Hoofddorp

Jerry Verschoor gaat en Jethro Abram komt bij SV Hoofddorp

HOOFDDORP Het bestuur van S.V. Hoofddorp en Jerry Verschoor hebben in goed overleg besloten om het contract als hoofdtrainer van zondag-1 aan het einde van dit seizoen niet te verlengen. In samenspraak met de technische commissie en snel handelen op de trainersmarkt is het het bestuur van de voetbalclub gelukt om voor het nieuwe seizoen een opvolger voor de vertrekkende hoofdtrainer te contracteren. Voor het seizoen 2018-2019 is met Jethro Abram overeenstemming bereikt over een verbintenis voor de functie van hoofdtrainer. In eerste instantie voor één seizoen, maar de intentie van beide partijen is voor een langere periode.

JERRY VERSCHOOR is in het bezit van het trainersdiploma TC-2 en voor de 1e klasse is TC-1 verplicht. Voor het seizoen 2017-2018 heeft S.V. Hoofddorp van de KNVB-dispensatie voor Verschoor ontvangen. Door redenen in de privé- en werksfeer is het Verschoor helaas niet gelukt om dit seizoen verplicht de cursus TC-1 te gaan volgen, pas over een paar jaar heeft Verschoor hier de mogelijkheid voor.

JETHRO ABRAM Het bestuur S.V. Hoofddorp is ervan overtuigd, dat met Jethro Abram een waardige vervanger voor Verschoor is aangetrokken. Abram zal verdere uitvoering gaan geven aan het beleidsplan 2016-2020 van de vereniging. Hierbij is hij direct verantwoordelijk voor de training, coaching en het voetbaltechnisch beleid van de Zondag-selectie en in het bijzonder voor het vlaggenschip van de vereniging, Zondag-1.

Jethro Abram is 34 jaar en woonachtig in Heemstede. Als voetbaltrainer is hij in het bezit van het trainersdiploma TC-1. Hij is begonnen als jeugdselectietrainer bij diverse verenigingen in onze regio (Kon.HFC, DCG, Young Boys en AFC) en is vanaf 2012 werkzaam in het seniorenvoetbal. Na drie seizoenen bij VSV, met een kampioenschap in 2015 en promotie naar de 1e klasse, is Abram de laatste twee seizoenen werkzaam bij het Alkmaarse AFC'34, spelend in de 1e klasse. Vorig seizoen eindigde hij op een tweede plaats, in de na-competitie werd de felbegeerde Hoofdklasse net niet gehaald. Dit seizoen staat AFC'34 in de middenmoot, in dezelfde klasse als zijn toekomstige vereniging S.V. Hoofddorp.