Kagia verliest cruciale wedstrijd

LISSERBROEK Kagia, het team van hoofdtrainer Anton Wijsman, is er niet geslaagd de belangrijke wedstrijd  tegen Koudekerk in winst om te zetten. Het werd 3-2 voor de thuisploeg.

"Vandaag was het, zeker voor Kagia, een cruciale wedstrijd in verband met het verdere verloop van de competitie. Kagia zou zichzelf met winst een goede dienst bewijzen.Je pakt zoal drie punten en vandaar kun je doorwerken naar meer."

De eerste helft bleek er weinig aan de de hand, zag Wijsman. Kagia controleerde de wedstrijd en kwam terecht op 0-1 middels een strafschop. Maar dat werd niet de ruststand. Door niet adequaat optreden werd het toch nog 1-1.

Na rust kreeg Kagia te maken met een fysiek spelender Koudekerk, terwijl de ploeg zelf te weinig duels won en ook nog eens te veel persoonlijke fouten maakte. Pas na de 3-1 kwam bij Kagia het besef dat het anders moest. Het bleek te laat. Kagia kwam nog wel terug tot 3-2, maar daar bleef het bij.

Wijsman: "De ploeg zal snel met meer vertrouwen en bewustzijn moeten gaan spelen."De ploeg kan daarmee beginnen tegen Blauw Zwart, de volgende tegenstander in een thuiswedstrijd.