Kaj Munk College 3 wint zaalvoetbalcompetitie voor scholen

HOOFDDORP Het derde team van het Hoofddorpse Kaj Munk College heeft vrijdag 22 mei de grote beker in ontvangst mogen nemen als winnaar van de zaalcompetitie voor scholen voor voortgezet onderwijs Haarlemmermeer. Aan het toernooi deden meerdere teams mee van Kaj Munk College, Katholieke Gemeenschap Hoofddorp en Herbert Vissers College. De beker werd uitgereikt door Robert van de Graaf namens Sportservice Haarlemmermeer, één van de partners in het interscolaire toernooi, naast DIOS en KNVB.

De wedstrijden werden gespeeld in De Estafette in Nieuw-Vennep, steeds onder leiding van een officiële KNVB-scheidsrechter en volgens de officiële zaalvoetbalregels.

KMC 3 won de zogeheten grote of winnaarspoule waarin de top 5 ondergebracht was na een voorronde. Deze poule had de bijnaam Champions League meegekregen.

Drie weken geleden was de kleine of verliezerspoule al beslist met de 'verliezers' uit de voorronde. Deze poule was vernoemd naar de Europa League.

Na de zomervakantie start een nieuwe interscolaire zaalvoetbalcompetitie.

Op de foto's de winnaars van de grote beker, het team van de KSH met de fair play cup en twee spelmomenten uit de slotdag.