Kick Off project Lekker Fit

RIJSENHOUT Op de Chr. Basisschool Immanuel heeft afgelopen week de Kick Off van het project Lekker Fit plaatsgevonden. Lekker Fit vestigt de aandacht op een gezonde en actieve leefstijl bij de leerlingen, leerkrachten en ouders.

Alle leerlingen verzamelden zich in de aula waar de Kick Off werd geopend door Projectleider Lekker Fit, Mandy Bleeker van Sportservice Haarlemmermeer. Zij vertelde waar het project om draait en de kinderen wisten al heel goed en enthousiast te vertellen wat gezonde voeding en gezond bewegen is.

Na het woordje werd er door de hele school enthousiast gedanst op het nummer 'Bewegen is gezond' van Kinderen voor Kinderen. Wat een plezier straalde er van iedereen af! Maar het feest was nog niet voorbij, de school kreeg ook een mooie grote box, de JOGG BOX. Dit is een kist met verschillende buitenspeelmaterialen, die alle leerlingen van de Immanuel mogen gebruiken op het speelplein. Het lintje werd officieel doorgeknipt, er kwamen veel enthousiaste reacties bij het zien van de inhoud en de leerlingen wilden er meteen gebruik van maken!

De Immanuel en Sportservice Haarlemmermeer kijken terug op een geslaagde Kick Off! Het project Lekker Fit kan beginnen. De Immanuel is één van de vijf scholen uit de Haarlemmermeer die deelnemen aan dit project.