KinderLoop voor Hoop Haarlemmermeer

HAARLEMMERMEER De SamenLoop voor Hoop wordt op 22 en 23 juni wordt voor de tweede gehouden in Haarlemmermeer. Dit is een uniek en onvergetelijk 24-uurs wandelevenement, waarmee geld wordt ingezameld voor het Koningin Wilhelmina Fonds, KWF kankerbestrijding.

De KinderLoop is bedoeld voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 18 jaar en wordt gehouden bij de Toolenburgseplas in Hoofddorp op zondagochtend 23 juni van 10.30 uur tot 10.55 uur. De KinderLoop is gelijktijdig met de SamenLoop voor Hoop voor volwassenen. De kinderen wandelen 24 minuten en de volwassenen in estafetteverband 24 uur. De kosten voor deelname aan de KinderLoop bedragen 3 euro per kind en daarvoor krijgen ze tevens een KinderLoop voor Hoop T-shirt. Aanmelden via samenloopvoorhoop/haarlemmermeer/kinderloop.

Buiten de KinderLoop om, kunnen kinderen ook leuke acties verzinnen om geld in te zamelen. Denk aan flessen inzamelen, zakjes popcorn verkopen, heitje voor karweitje of andere leuke acties. De opbrengst hiervan kunnen de kinderen op de dag zelf inleveren bij de organisatie van de KinderLoop. Verder zijn er activiteiten, zoals een springkussen, ponyrijden, een braderie, een podium met allerlei artiesten en heel veel lekker eten. Voor deze activiteiten kan er eenmalig een strippenkaart worden gekocht. De gehele opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding.