Laatste kans inschrijven JeugdSportPas blok 3

HAARLEMMERMEER De JeugdSportPas is een initiatief van Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met een groot aantal sportverenigingen, sportorganisaties en basisscholen in de Haarlemmermeer. Veel verenigingen stellen hun kader en accommodatie beschikbaar en verzorgen sportieve kennismakingen.

Blok drie van de JeugdSportPas start in januari 2016. Er worden weer allerlei leuke kennismakingen aangeboden, zoals: capoeira, crossfitness , dansen, duiken, reddingszwemmen, schaatsen, skiën, snowboarden, twirlen, en nog veel meer.

In vier lessen van 1 uur krijgen de kinderen alle basisvaardigheden aangeleerd van de sport waarvoor zij zich hebben ingeschreven. De kinderen kunnen zo, zonder lid te worden van een vereniging, met heel veel verschillende sporten kennismaken.

Op zondag 13 december 2015 sluit de inschrijving. Zorg dus dat uw kind vóór deze datum staat ingeschreven voor de sport van zijn / haar keuze. Inschrijven kan via de website van Sportservice Haarlemmermeer: www.sportservicehaarlemmermeer.nl Op de website is alle informatie terug te vinden over de JeugdSportPas.

Kinderen die zich willen inschrijven, maar niet over internet beschikken, kunnen contact opnemen met Sportservice Haarlemmermeer, (023) 557 59 37 en vragen naar Ellen van Trigt.