• OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laatste kans inschrijven JeugdSportPas blok 5

HAARLEMMERMEER De JeugdSportPas is een initiatief van Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met een groot aantal sportverenigingen, sportorganisaties en basisscholen en middelbare scholen in Haarlemmermeer. Diverse verenigingen verzorgen kennismakingslessen en stellen hiervoor trainers en accommodatie ter beschikking. Nieuw is dat de middelbare scholieren zich ook kunnen inschrijven voor de JeugdSportPas.

Blok vijf van de JeugdSportPas start in mei 2016. Er zijn allerlei leuke kennismakingenlessen, zoals: atletiek, badminton, capoeira, freerunnen, judo, kanovaren, kleutergym, twirlen, zumba en meer.

In vier lessen van een uur krijgen de kinderen alle basisvaardigheden aangeleerd van de sport waarvoor zij zich hebben ingeschreven. De kinderen kunnen zo, zonder lid te worden van een vereniging, met verschillende sporten kennismaken.

Op zondag 17 april sluit de inschrijving voor het vijfde blok. Het is dus van belang dat de kinderen voor vóór deze datum staan ingeschreven voor de sport van zijn / haar keuze. Inschrijven kan via www.sportservicehaarlemmermeer.nl. Hier is ook alle informatie terug te vinden over de JeugdSportPas.

Kinderen die zich willen inschrijven, maar niet over internet beschikken, kunnen contact opnemen met Sportservice Haarlemmermeer, 023-5575937 en vragen naar Ellen van Trigt.