• Redactie

'MeerSquash blijft aan kop na zege

HOOFDDORP Het eerste herenteam van 'MeerSquash heeft opnieuw een overwinning geboekt in de squasheredivisie voor mannen. In Voorschoten werd met 9-5 gewonnen van YOUR Life Sports.

Paul Coll en Tim Weber zorgden woensdagavond voor de winstpunten voor 'MeerSquash. De Nieuw-Zeelandse kopman was met 11-6, 11-4, 8-11, 11-3 te sterk voor Sebastiaan Weenink, terwijl Weber een maatje te groot was voor de Belg Joeri Hapers: 11-6, 11-7, 5-11, 11-7.

Bart Ravelli kon het goede voorbeeld van zijn ploeggenoten niet volgen en ging in de slotpartij van de avond kansloos met 9-11, 6-11, 4-11 onderuit tegen Marc ter Sluis.

Door overwinning nummer zeven gaat 'MeerSquash na negen speelronden met 84 punten nog steeds aan de leiding in de SBN-Eredivisie. De nummer twee op de ranglijst, Victoria Rotterdam, verloor woensdag met 11-5 bij Sport City Dordrecht en heeft nu een achterstand van vijf punten op de Hoofddorpse koploper. Twente staat derde op vijftien punten van 'MeerSquash, maar heeft nog wel een wedstrijd tegoed.

Op woensdag 15 maart staan de volgende wedstrijden op het programma in de hoogste divisie van de nationale squashcompetitie. 'MeerSquash neemt het dan in eigen huis op tegen Sport City Dordrecht. Op dezelfde dag wordt ook de topper tussen Victoria Rotterdam en Twente gespeeld.