• Redactie

'MeerSquash jeugd sterk in Hamburg

HOOFDDORP De jeugd van 'MeerSquash heeft weer uitstekend gepresteerd op een internationaal toernooi. Tijdens de German Junior Open Squash 2017 werden afgelopen weekend meerdere medailles behaald en eindigde verschillende jeugdspelers tussen de Europese top.

Zo eindigde één van de jeugdexponenten van de club uit Hoofddorp op het podium bij de meisjes onder 13. Elfi Markus won al haar wedstrijden overtuigend, maar verloor de finale nipt (3-1). Vorige maand was Markus ook al succesvol op het NK Squash, toen pakte ze namelijk het brons in de Dames C.

Fleur Maas (meisjes onder 17) en Sam Gerrits (jongens onder 13), die allebei deelnemen aan de Dutch Squash Academy bij 'MeerSquash, werden respectievelijk tweede en derde in hun leeftijdscategorie. Andere topnoteringen kwamen van Thijs Roukens (6e in de jongens onder 19) en de Hoofddorpse Gabi Fritsche (6e in de meisjes onder 17).

Komend weekend zijn alle Nederlandse jeugdtoppers te bewonderen in Hoofdorp. Dan wordt namelijk het NK Jeugd <13, <17 en <23 afgewerkt op de banen bij 'MeerSquash. Alle finales van het NK Jeugd staan gepland op zondag en zijn gratis toegankelijk voor publiek.