'MeerSquash thuis tegen HSRC De Diepput

HOOFDDORP De squashers van 'MeerSquash komen woensdag weer in actie in de hereneredivisie. Op 28 januari komt HSRC De Diepput vanuit Den Haag naar Hoofddorp voor een duel tegen de koploper in de hoogste divisie van de Nederlandse squashcompetitie.

'MeerSquash treedt deze week aan met dezelfde spelers die twee weken geleden te sterk waren voor regerend landskampioen Victoria Rotterdam. De Engelsman Jaymie Haycocks speelt daardoor weer op positie nummer één, terwijl Bart Ravelli en Jan van den Herrewegen het Hoofddorpse team completeren.

Voor de Hagenaars komen de dit seizoen nog ongeslagen Sebastiaan Weenink, Sander Kock en Tess Jutte in actie.

De wedstrijd tussen 'MeerSquash en HSRC De Diepput begint aanstaande woensdag om 19:30 uur op de hoofdbaan van het op het Arnolduspark gelegen 'MeerSquash. De Belg van den Herrewegen bijt dan het spits af tegen Jutte, gevolgd door de duels tussen Haycocks vs. Weenink en Ravelli vs. Kock. De entree is gratis.

Met 61 punten uit 6 duels gaat 'MeerSquash aan kop in De Lotto SBN-Eredivisie. Titelverdediger Victoria Rotterdam volgt op 3 punten achterstand. Twente staat er met 49 punten uit 6 wedstrijden eveneens nog goed voor. De overige teams lijken halverwege het seizoen al uitgeschakeld voor de titel.