'MeerSquashers Nederlands kampioen dubbel

HOOFDDORP Afgelopen weekend zijn er meerdere 'MeerSquashers Nederlands kampioen dubbel geworden. In Zoetermeer gingen 173 spelers met elkaar de strijd aan voor de titels.

Bij de Dames Subtop was het Megan Tolner die de titel greep samen met Daphne Timmer. Zij waren veel te sterk voor de concurrentie en kwamen dan ook geen moment in de problemen. Volgend jaar gaan beide dames het in een hogere categorie proberen.

In de twee Elite klassen was er ook succes voor de Hoofddorpse club. Bij de Dames Elite was het Margriet Huisman die met Sanne Veldkamp overtuigend Nederlands Kampioen werd. De kopvrouw van 'MeerSquash Dames 1 pakte ook nog het brons in de Elite Mix.

Het grootste succes was er voor de twee Hoofddorpers van het eredivisieteam van 'MeerSquash. Bart Ravelli en Frank Hartkoren prolongeerde hun titel in de Heren Elite op een overtuigende manier. De twee vrienden spelen al jaren voor 'MeerSquash en komen ook al jaren uit in de hoogste divisie, de eredivisie, van het Nederlandse squash. Met het prolongeren van hun titel tijdens het NK Dubbel zijn hun squashseizoen er voor dit jaar op.