"Mijn achterhoede was vandaag fantastisch"

VIJFHUIZEN Onder moeilijke omstandigheden van een straffe wind behaalde DSOV vandaag een punt in de uitwedstrijd tegen het Haarlemse DSS. "DSS was vandaag de beter voetballende ploeg", aldus trainer Anneese die nogal moest improviseren vandaag: hij miste zijn gehele vaste aanvalslinie. Bovendien kende hij ook nog ander blessureleed. Daarom moest hij o.a. een 1e en 2e jaars A-junior meenemen. Het komt Anneese goed uit dat volgende week niet gespeeld wordt: "De groep kent veel pijntjes, maar het heeft vandaag gestreden voor wat het waard was".

In de eerste helft kregen beide teams geen kansen. Anneese: "Mijn achterhoede, onder leiding van de 38-jarige Noorman was fantastisch". Over de ambiance was hij minder te spreken: "De ene kant van het veld gaf uitzicht op het spoor en aan de andere kant keek je tegen hekken aan".

In de tweede helft kreeg DSOV nog wel een paar kansjes. Opnieuw Anneese: "Eigenlijk moet je een van die kansjes gluiperig afmaken, maar nogmaals, ik ben erg tevreden vandaag, de strijd was geweldig en dat is helemaal niet zo eenvoudig voor een ploeg die het van het voetbal moet hebben".