Nederlaag voor Sc Badhoevedorp

BADHOEVEDORP Sc Badhoevedorp verloor met 4-0 van Geel Wit. Met rust stond het al 3-0. Het team van trainer Patrick de Meijere had al snel door dat er aan deze wedstrijd weinig eer viel te behalen. Al snel werd het 1-0 en binnen een half uur was die voorsprong door de Haarlemmers vergroot. Badhoevedorp probeerde het wel maar kon voorin te weinig stootkracht ontwikkelen. Vlak voor de pauze werd het duel definitief beslist. In de tweede helft was er weinig meer te beleven aan beide kanten.

De Meijere: "We waren gewoon minder en het verlies was terecht. We lieten teveel onze hoofden hangen en dan kom je niet ver. Hier gaan we op de training nog uitgebreid over praten want met nog drie duels te gaan voor de winterstop wil ik nog aantal punten behalen."

Badhoevedorp heeft nog steeds te kampen met veel blessures. De Meijere: "Een speler zijn we afgelopen week kwijtgeraakt want die is terug naar Suriname. Twee andere jongens beginnen van de week voorzichtig weer met trainen. De komende tegenstander is Nautilus en daar moeten we zeker punten tegen gaan behalen."