Overbos op valreep langs fysieke opponent

HOOFDDORP Voor eigen publiek sleepte Overbos vanmiddag drie punten uit het vuur tegen Hellas Sport door een laat doelpunt van invaller Maarten Wels (1-0). Erg spectaculair was het allemaal niet in Hoofddorp, waar vooral de wind een grote rol van betekenis had.

Nadat de bezoekers in de eerste helft de wind in de rug hadden, was het na de pauze de beurt aan Overbos. Beide clubs leken daar aanzienlijk van te profiteren, want de eerste helft ging naar Hellas, maar na de pauze had Overbos de touwtjes in handen. Het late doelpunt van Wels, twee minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd, was dan ook een flinke opsteker voor coach Stefan Teeken en zijn mannen.

"Eerder dit seizoen verloren we de uitwedstrijd bij Hellas met 4-2, dus we wisten van tevoren dat het een zware klus zou gaan worden. Net als toen speelden zij ook vandaag erg fysiek, iets waar we erg veel moeite mee hadden. Dit was duidelijk één van onze mindere wedstrijden van het seizoen, maar ik ben er niet minder blij om dat de drie punten bij ons zijn gebleven", concludeerde Teeken.