Pancratius verlengt contracten met trainersstaf selectie

BADHOEVEDORP Bart Jansen en Danny Hijzelendoorn gaan ook volgen voetbalseizoen aan de slag bij Pancratius. Bestuur en trainers zijn dat overeengekomen. Jansen en Hijzelendoorn ontfermen zich respectievelijk over het eerste en het tweede zondagelftal. De overeenkomst betreft het seizoen 2015-2016.

Het bestuur gaat ervan uit dat het eerste en tweede elftal onder leiding van de trainers verder kunnen groeien in hun voetbalontwikkeling. "In het lopende seizoen heeft het tweetal veel geïnvesteerd in het groepsgebeuren en het vormen van een hecht team. Dat kost veel tijd, maar met de in leeftijd zeer jonge selectie, is het de investering waard. Er moeten nog veel dingen aangeleerd worden om verder te groeien om straks op een hoger niveau ook goed te kunnen presteren", aldus voorzitter Harry den Arend. "Het bestuur heeft met Bart en Danny aan het roer er het volste vertrouwen in dat zij gezamenlijk in staat zijn de selectie verder op de goede weg te begeleiden."

De trainers worden volgend seizoen in hun werkzaamheden bijgestaan door Frans de Klerk, assistent trainer, Stanley Deekman, verzorger 1e elftal, Raymond Logman, verzorger 2e elftal.

Hans van Haarlem blijft de rest van het seizoen de assistent-scheidsrechter van het eerste elftal. Hij vervangt Theo Sol op die door ziekte in december is uitgevallen. Voor het tweede elftal is een beroep gedaan op Marcel Koorn. Hij zal de rest van het seizoen als assistent grensrechter optreden bij dit team. Voor het komende seizoen wordt voor de continuering verder overleg gepleegd met alle betrokkenen.