Pancratius weet te overtuigen

BADHOEVEDORP Pancratius versloeg in de tweede klasse RKDEO met 3-0. Het team van trainer Rob Rijnink liet een sterke indruk achter.

Pancratius speelde in precies dezelfde opstelling als vorige week. Al in de eerste minuut kon Earvan Godfried de score openen. De thuisploeg bleef daarna goed doorgaan en de tegenstander stond voortdurend onder druk. RKDEO wist geen enkele kans te creëren en in de tweede bedrijf bleef dat zo.

In de tweede helft zag het publiek precies hetzelfde spelbeeld. Justin Ruijter kon 2-0 scoren en de tegenstander verlangde al snel naar het eind van dit duel. Bas Pel kon zijn goede spel bekronen met de laatste treffer van de middag. De spelers wisten elkaar uitstekend te vinden en kwamen over als hecht collectief.

Voorzitter Harry den Arend: "Het was zeer positief om te zien hoe we als team bleven doorgaan. De mensen langs de lijn hebben zich prima vermaakt. We zitten op de goede weg en ons doelsaldo is na vandaag positief." Pancratius staat op de vijfde plek, negen punten uit vijf duels, en speelt komende zondag uit tegen hekkensluiter Alphen.