• Eigen foto

Ruime zege voor'MeerSquashin DPD Eredivisie

HOOFDDORP Het eerste herenteam van 'MeerSquash heeft woensdag in de derde speelronde van de DPD Eredivisie een duidelijke zege geboekt. In eigen huis werd Squash City met 12-1 verslagen.

Paul Coll, Tim Weber en Bart Ravelli zorgden in Hoofddorp voor de punten voor de thuisploeg. Ravelli, de nummer drie van 'MeerSquash, had daar vier games voor nodig tegen Nick Kuys (11-5, 11-9, 7-11, 11-7), terwijl zijn teamgenoten een stuk sneller klaar waren. De Duitser Weber won met 11-4, 11-3, 11-4 van Tom Lucas. Kopman Coll hoefde zelfs maar anderhalve game te spelen alvorens zijn tegenstander Marc ter Sluis met een rugblessure opgaf: 11-4, 4-1.

Door de overwinning met het maximale aantal punten klom 'MeerSquash naar de tweede plaats in de hoogste divisie van de nationale squashcompetitie. Met 27 punten staat de Hoofddorpse formatie slechts twee punten achter op titelverdediger Twente.

Over twee weken speelt 'MeerSquash opnieuw thuis. Dan is de nummer drie van de ranglijst, Centre Squash Drachten, de tegenstander op het Arnolduspark. De Friezen sloegen tot nu toe 26 punten bij elkaar in 3 duels.