Sportservice organiseert nog drie zomerwandelingen

HAARLEMMERMEER Sportservice Haarlemmermeer organiseert in Haarlemmermeer op verschillende data en locatie zomerwandelingen. Aan de eerste twee wandelingen in Rijsenhout (19 juli) en Hoofddorp (28 juli) deden 41 wandelaars mee. Er staan nog drie zomerwandelingen op het programma in Zwanenburg, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Aanmelden kan nog.

"Het is leuk om tijdens de wandeling kennis te maken met nieuwe mensen en een praatje te maken. Door deze wandeling realiseer ik mij ook weer hoe fijn het is om buiten in de natuur te zijn. Dat doe ik eigenlijk te weinig", aldus één van de deelneemsters.

Alle wandelingen starten om 9.30 uur. Na de wandeling van anderhalf uur wordt samen gezellig een kopje thee of koffie gedronken. Meedoen kost 3,50 euro per wandeling (inclusief koffie en thee).

De wandelingen zijn op zaterdag 6 augustus in Zwanenburg, verzamelpunt Koffie Kaatje; op dinsdag 9 augustus bij de Toolenburgerplas, verzamelpunt Long Island en op dinsdag 16 augustus in Nieuw-Vennep, verzamelpunt parkeerplaats Venneperlodge.

Aanmelden kan via pdewit@sportservicehaarlemmermeer.nl of (023)-557 59 37.

Zie tevens www.sportservicehaarlemmermeer.nl.