Stichting ETO start 2016 met een nieuw bestuur

HOOFDDORP Stichting ETO start 2016 met een nieuw bestuur. Dat laat het bestuur weten in een persbericht dat zij woensdag 30 december heeft verspreid. Het persbericht volgt nadat de gemeenteraad met haar besluit van 17 december 2015 het voortbestaan van het Honk- en softbalpark te Hoofddorp heeft verzekerd.

Volgens het persbericht treden de bestuursleden Tjero Zomer, Carl Haspels en Dick Winters per 31 december 2015 terug. Wilko Geesink treedt op 1 januari 2016 aan als voorzitter. Ilja Schinkel en Jan Ziel zullen in functie blijven. Voor de aandachtsgebieden Evenementen/Hospitality en Externe Betrekkingen worden nog bestuursleden gezocht.

De stichting ETO beheert het Honk- en softbalpark te Hoofddorp. In verband met onduidelijkheid over de financiële positie van de stichting is op verzoek van wethouder Elzakalai per 1 mei 2015 het bestuur van ETO met drie leden versterkt. De opdracht aan het versterkte bestuur was het opstellen van een businessplan voor de exploitatie van het park en een voorstel te doen voor de bestuurlijke verhoudingen tussen Stichting ETO en de honk- en softbalvereniging De Pioniers.