• Jeroen van der Werf

S.V. Hoofddorp krijgt woonwijk als nieuwe hoofdsponsor

HOOFDDORP S.V. Hoofddorp heeft in 'Hyde Park' een nieuwe partner gevonden. Hyde Park, de nieuwe woonwijk op Beukenhorst-West, is de nieuwe hoofdsponsor van S.V. Hoofddorp en ondersteunt hiermee de vereniging bij de promotie van de voetbalsport in het algemeen. 

Afgelopen zaterdag is in aanwezigheid van JO15-2 en onder het genot van een glas champagne de 3-jarige overeenkomst met Hyde Park ondertekend. Projectdirecteur Lars van Engelen en sales manager Jeffrey van Aalst namens Hyde Park en het voltallig bestuur van S.V. Hoofddorp waren hierbij aanwezig.

BEVESTIGING "Als Hyde Park voelen we ons verbonden met Hoofddorp. De sponsoring van S.V. Hoofddorp zien we niet alleen als een bevestiging van de duurzame samenwerking die met de voetbalclub aan willen gaan - daarom direct een overeenkomst voor 3 jaar - maar ook van de langdurige relatie die we met Hoofddorp als stad willen opbouwen. in dat licht ook belangrijk en plezierig dat Hoofddorpers de weg naar Hyde Park hebben gevonden. We hebben inmiddels meer dan 5.000 geïnteresseerden voor onze woningen, meer dan 3.500 zijn afkomstig uit Haarlemmermeer", aldus Van Engelen van Hyde Park.