• Jethro Abrams blijft een seizoen langer bij S.V. Hoofddorp.

    Ton Hofstra Foto

S.V. Hoofddorp verlengt contract hoofdtrainer Jethro Abram

HOOFDDORP Jethro Abram staat ook in het seizoen 2019-2020 aan het roer bij het zondag-selectie van S.V. Hoofddorp. De club heeft het contract van de hoofdtrainer met één seizoen verlengd. 

In een evaluatiegesprek met het bestuurslid Voetbalzaken en de Technische Commissie achten beide partijen dat Abram nog onverminderd de juiste trainer is om de huidige spelersgroep kwalitatief verder te ontwikkelen en omhoog te brengen. Ook bij de spelersgroep is grote tevredenheid over trainer Abram en zijn vakmanschap als trainer/coach.

VERTROUWEN Door de contractverlenging spreekt het bestuur en de Technische Commissie ook voor het nieuwe voetbalseizoen het vertrouwen uit in haar huidige hoofdtrainer. Abram voelt zich thuis binnen S.V. Hoofddorp en hij ziet voldoende perspectief voor de toekomst. Club en trainer passen prima bij elkaar qua profiel en ambities en hebben nagenoeg dezelfde visies op technisch en organisatorisch gebied. Deze ingrediënten zijn belangrijke pijlers om te komen tot goede prestaties met het keurkorps van de vereniging, zo vindt de club