• Picasa

Trainer Jimmy Simons blijft nog een jaar bij SV Hoofddorp

HOOFDDORP Het bestuur van SV Hoofddorp heeft met haar hoofdtrainer Jimmy Simons overeenstemming bereikt over een verlenging met één seizoen van zijn huidige verbintenis. Het bestuur acht Simons, ondanks de huidige resultaten, nog onverminderd de juiste trainer om de huidige spelersgroep kwalitatief verder te ontwikkelen en omhoog te brengen.

Als eindverantwoordelijke voor de zondagselectie van Hoofddorp zegt Simons blij te zijn met zijn contractverlenging. "Een huidige 12e plaats geeft niet direct het gevoel van euforie, maar we zijn ons bewust waar we heen willen en wat daarvoor nodig is", laat Simons weten. "Doelstelling blijft om uiteindelijk te promoveren. Het seizoen 2013/2014 was een memorabel seizoen, waarin we promotie miste naar de 1e klasse, door in de finale nacompetitie de strafschoppenserie te missen. Dat seizoen heeft logischerwijs de lat hoog gelegd. Helaas is aan het einde van het seizoen 2013/2014 veel kwaliteit en persoonlijkheid vertrokken."

Jimmy Simons bouwt naar zijn zeggen verder met dezelfde doelstelling als vier jaar geleden. "Onze huidige selectie is goed op weg. Krachtig, maar de groep moet mentaal sterker en brutaler worden. Daarvoor is tijd nodig. Ook onze tweede selectiegroep bezit de nodige potentie en kan een sterke impuls geven. Ik werk nu vier seizoenen bij Hoofddorp en doe dat nog steeds met veel plezier en inzet. Dat kan alleen met geweldige mensen om mij heen, spelers, vrijwilligers, staf, dagelijks bestuur en de supporters. Ik ben blij dat we het vertrouwen op deze wijze in elkaar hebben uitgesproken en verheug mij op het vijfde seizoen bij Hoofddorp."