UNO had met 8-1 moeten winnen

HOOFDDORP Een fantastische wedstrijd. Vooral de eerste helft laat Mohamed Ajar enthousiast weten. Zijn UNO won deze zaterdag met 3-1 van Jong Hercules, maar het had eigenlijk wel 8-1 kunnen worden. Twee keer de lat, bal van de doellijn, schoten van afstand - alleen, ze wilden er voor rust niet in.

"Dan word je toch zenuwachtig. Want dat is nu eenmaal de voetbalwet. Wie zelf de kansen niet maakt, die krijgt er één om de oren." Zover kwam het echter niet. Want na tien minuten werd het toch 1-0 , snel daarna werd het 2-0 en dan sta je als trainer toch een stuk rustiger langs de lijn.

Toen het 2-1 werd veranderde dat nog wel even, maar vlak voor tijd viel de bevrijdende 3-1. "Nogmaals - een fantastische eerste helft. Meteen druk, scherp, goed aan de afspraken gehouden, veel voetballend vermogen, veel kansen gecreëerd maar helaas geen doelpunten. Tweede helft: iets minder maar wel goed gewerkt. Gewoon zoals het dus hoort. Als het voetballend niet lukt, wel blijven werken. De 3-1 is meer dan verdiend."